Волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) завършиха с категорична победа полусезона в

...
Волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) завършиха с категорична победа полусезона в
Коментари Харесай

Нефтохимик срази Черно море във Варна

Волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) завършиха с безапелационна победа полусезона в efbet Супер Волей, откакто надиграха Черно море (Варна) с  3:0 (25:18, 25:22, 25:15) в среща от 11-и кръг, изиграна в морската столица.

Вицешампионите са пети във краткотрайното класиране с 22 точки (7 победи, 4 загуби), варненци са осми с 10 точки (4 победи, 7 загуби).

В първата част бургазлии преобладаваха напълно и поведоха без проблем в срещата. Вторият гейм тръгна  с преднина за домакините (5:3 и 7:4), след което момчетата на Атанас Петров набраха инерция и обърнаха (11:7). Съперникът се приближи на няколко пъти, само че не съумяха да стопят разликата и да преодолеят гостите.

" Моряците " поведоха изначало и в третата част, само че вицешампионите се откъснаха и до края не позволиха опозиция.

Най-резултатен бе Аксел Трухчев с 18 точки (3 аса, 2 блокади), като бе отличен и за MVP. С 16 точки завърши Георги Петров (1 ас, 2 блокади). За противника Симеон Димитров бе единственият с двуцифрен актив - 12 точки (1 ас).

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР